Logo IJsselwonen

Vastgoedbeheer

De meeste opdrachtgevers vertrouwen ons het totale vastgoedbeheer toe. Met andere woorden: alle werkzaamheden rondom het commercieel, technisch en administratief beheer van hun pand(en).

 

Geen omkijken, toch alles zien

 

Als eigenaar heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw vastgoed, maar blijft u wel volledig op de hoogte van alles wat ermee gebeurt. We rapporteren maandelijks en zijn altijd bereikbaar voor elke denkbare vraag.  

 

IJssel Wonen onderscheidt zich met haar persoonlijke benadering. Die blijft niet beperkt tot de huurders in onze portefeuille, maar richt zich op iedereen die interesse heeft in ons aanbod. Hierdoor weten wij vaak al vooraf wie wij het beste kunnen matchen met uw woning of werkruimte. Een ultieme vorm van maatwerk.

 

Een tevreden huurder zorgt beter voor uw vastgoed

 

Onze visie vatten we samen in zeven woorden: ‘een tevreden huurder zorgt beter voor uw vastgoed’. We streven naar een hoge huurdertevredenheid. Dat begint bij contact. Hoe beter wij de potentiële huurders en hun specifieke situatie en wensen kennen, hoe groter de kans op een duurzame relatie en positief huurdersgedrag.

 

Een huurder die goed op zijn of haar plek zit en tevreden is over de verhuurder:

  • zorgt beter voor de woning
  • maakt eerder melding van eventuele technische storingen
  • verhuist minder snel
  • vertoont betrouwbaar betalingsgedrag.

 

Dit komt niet alleen uw rendement ten goede; het zorgt er ook voor dat u zorgeloos vastgoedeigenaar bent én blijft.