Logo IJsselwonen

Over ons

Ontstaan en ontwikkeling

Aan het einde van de vorige eeuw zette Wouter Versteeg de eerste stappen in het leegstandbeheer, als bijbaantje tijdens zijn studie Personeel en Organisatie hogeschool Saxion in Deventer. In 2003 vroeg de opdrachtgever om ook werkzaamheden op te pakken in de reguliere verhuur en vastgoedbeheer. Hiervoor is IJssel Wonen opgericht.

In de jaren daarna zijn de organisatie en werkzaamheden in het vastgoedbeheer geleidelijk aan verder uitgebreid. Van solo naar de eerste medewerkers. Van de nadruk op operationeel naar steeds vaker (ook) een strategisch-adviserende rol  aan de voorkant van het proces.

In 2017 deed één van de opdrachtgevers, de gemeente Deventer, de uitvraag naar een Managing Partner Vastgoed voor een langdurige samenwerking. IJssel Wonen en SBM vastgoedmanagers uit Almelo vonden elkaar en hebben als combinatie de Europese aanbesteding gewonnen.

Sinds 01 januari 2024 is er een koerswijziging ingezet met als thema “terug naar de basis”. In deze transitie is, naast het werk voor de gemeente Deventer, de focus terug op de opdrachtgevers in Deventer, door Wouter met ondersteuning van Allround Support voor de bereikbaarheid, Monique Pots voor de administratie en Ivo Wewer voor de technische zaken.

Ons team

Wouter Versteeg

Wouter is sinds 2003 de trotse directeur/eigenaar van IJssel Wonen. De Gemeente Deventer gaf IJssel Wonen de eerste kans om zich op de kaart te zetten als professioneel vastgoedbeheerder. Sindsdien is IJssel Wonen gegroeid tot een volwassen bedrijf.

Ivo Wewer

Er moet altijd iemand zijn die de boel oplost als er zich een prangend (technisch) probleem voordoet. Een flexibel, creatief persoon met een groot Deventer netwerk. Die persoon is Ivo. Vooral in het tijdelijk beheer is hij master. Ook kan hij overigens vrij goed met beton en hout werken. (betonmeester.nl)

IJssel Wonen