Over ons

IJssel Wonen is in 2003 opgericht, toen de gemeente Deventer het beheer van een aanzienlijk deel van haar vastgoedportefeuille uit handen wilde geven. Inmiddels is IJssel Wonen uitgegroeid tot een volwassen onderneming, die gespecialiseerd is in verschillende vormen van verhuur en beheer, voor grote en kleine opdrachtgevers.

Missie

IJssel Wonen treedt op als intermediair tussen mensen die woon- of werkruimte zoeken en de eigenaar. IJssel Wonen kan daarnaast de eigenaar volledig of gedeeltelijk ontzorgen in het beheer en/of de verhuur van vastgoed.

Visie

IJssel Wonen stelt zich op als allround beheerder en bedient daarmee zowel de eigenaar als de huurder. We werken daarom niet alleen vanuit commerciële waarden, maar ook uit sociaal-maatschappelijke. Onze visie is dat tevreden huurders ergens langer blijven wonen wat resulteert in minder huurderswisselingen, lagere kosten, een beter kwaliteit van de woning en woonomgeving. Kortom, een duurzame oplossing.

Lokale verankering

IJssel Wonen is lokaal stevig verankerd en maakt veel gebruik van haar lokale netwerk. We onderhouden effectieve samenwerkingsverbanden met verschillende (bedrijfs)makelaars, verhuurders, onderhoudsbedrijven en maatschappelijke organisaties.

Ons team