Logo IJsselwonen

Over ons

Ontstaan en ontwikkeling

Aan het einde van de vorige eeuw zette Wouter Versteeg de eerste stappen in het leegstandbeheer, als bijbaantje tijdens zijn studie Personeel en Organisatie hogeschool Saxion in Deventer. In 2003 vroeg de opdrachtgever om ook werkzaamheden op te pakken in de reguliere verhuur en vastgoedbeheer. Hiervoor is IJssel Wonen BV opgericht.

In de jaren daarna zijn de organisatie en werkzaamheden in het vastgoedbeheer geleidelijk aan verder uitgebreid. Van solo naar de eerste medewerkers. Van de nadruk op operationeel naar steeds vaker (ook) een strategisch-adviserende rol  aan de voorkant van het proces.

In 2017 deed één van de opdrachtgevers, de gemeente Deventer, de uitvraag naar een Managing Partner Vastgoed voor een langdurige samenwerking. IJssel Wonen en SBM vastgoedmanagers uit Almelo vonden elkaar en hebben als combinatie de Europese aanbesteding gewonnen.

Ons team

Tegenwoordig bestaat het team van IJssel Wonen uit enthousiaste medewerkers, werkzaam in Deventer en Zutphen.

Ons team

Wouter Versteeg

Wouter is sinds 2003 de trotse directeur/eigenaar van IJssel Wonen. De Gemeente Deventer gaf IJssel Wonen de eerste kans om zich op de kaart te zetten als professioneel vastgoedbeheerder. Sindsdien is IJssel Wonen gegroeid tot een volwassen bedrijf met een prachtig team.

Jos Roodbergen

Het Wijnhuisfonds in Zutphen heeft sinds 2021 een nieuw gezicht gekregen, namelijk Jos Roodbergen. Hij verzorgt namens IJssel Wonen het vastgoedbeheer voor St. Wijnhuisfonds in zijn eigen woonplaats. Hiervoor heeft hij met plezier zijn vorige baan als makelaar opgegeven. Hij is het eerste aanspreekpunt voor zowel het bestuur en directeur van het Wijnhuisfonds als alle huurders. En dat bevalt iedereen erg goed.

Ivo Wewer

Er moet altijd iemand zijn die de boel oplost als er zich een prangend (technisch) probleem voordoet. Een flexibel, creatief persoon met een groot Deventer netwerk. Die persoon is Ivo. Vooral in het tijdelijk beheer is hij master. Ook kan hij overigens vrij goed met beton en hout werken. (betonmeester.nl)

IJssel Wonen