Logo IJsselwonen

Managing partner vastgoedbeheer

IJssel Wonen is gevestigd in het hart van Deventer, in een prachtig historisch pand. Dat is geen toeval; we zijn verknocht aan dit soort gebouwen en vinden het geweldig dat er zoveel van bewaard zijn gebleven. Nog trotser zijn we erop dat we hier zelf een bijdrage aan mogen leveren!

 

Niet alleen in Deventer, maar ook in Zutphen, verzorgen we het vaak specialistische beheer van een fiks aantal historische en andere panden, namens de eigenaar. Dit doen we met grote zorgvuldigheid. 

 

Zo beheren we voor de gemeente Deventer 150 bijzondere objecten, waaronder de Lebuïnustoren, museum de Waag en de Bergkerk. In Zutphen is een belangrijke opdrachtgever het Wijnhuisfonds, een van de oudste instellingen voor monumentenbehoud in Nederland. De stichting heeft de POM-status (professionele organisatie voor monumentenbehoud) en is eigenaar van bijna 100 prachtige rijksmonumenten.


Daarnaast zijn we als managing partner actief in stedelijke ontwikkelingsgebieden, bij woningen in het buitengebied en maatschappelijk vastgoed.

 

 U profiteert optimaal van onze expertise

Het beheer van panden namens de eigenaar doen we in samenwerking met een sterke partner: SBM. Als professioneel vastgoedbeheerder is het van groot belang dat je niet alleen weet, maar ook doet waar je goed in bent. De kracht van IJssel Wonen zit met name in het lokale, kleinschalige en het persoonlijke. Die kwaliteiten zetten we ook in voor grotere vastgoedeigenaren.

 

Samen met SBM vormen we de VOF Managing Partner Vastgoedbeheer.

 

SBM Bouw- en vastgoedmanagers heeft vestigingen in Almelo en Apeldoorn. Net als IJssel Wonen heeft SBM kwaliteit hoog in het vaandel staan. Naast een nuchtere, Twentse blik brengt zij veel kennis en ervaring in op het gebied van techniek en duurzaamheid.  

 

In onze vastgoedportefeuille in Deventer richt IJssel Wonen zich op het contact met de klant en focust SBM op het pand. Als opdrachtgever profiteert u optimaal van beide expertises.

 

Wilt u een indruk krijgen van hoe onze dienstverlening er in de praktijk uitziet en welke taken we vervullen? Klik op de banner.