Logo IJsselwonen

Bergstraat 6

Verhuurd

Midden in het kloppende hart van Deventer ligt dit zeer ruime, verbouwde appartement met uitzicht over de Brink.

Via de voordeur, welke aan een karakteristieke zijstraat van de Brink ligt, loop je door een opgang naar het appartement op de eerste verdieping van het monumentale pand uit de 18e eeuw.
Door de verbouwing heeft het appartement een nieuwe indeling gekregen, waarbij deze ook compleet gemoderniseerd is.

De entree geeft toegang tot het toilet en via glazen openslaande deuren loop je de ruime woonkamer met open keuken binnen met een oppervlak van ca. 73 m2 (!).
In deze lichte ruimte zijn de authentieke details nog goed zichtbaar: naast de originele zitplekken bij het raampartij zijn er ook balken aan het plafond en twee schouwen en die sfeer geven.
De moderne open keuken is voorzien van een gaskookstel, afzuigkap, koelkast en combimagnetron/oven.
Vanuit de woonkamer loop je met een paar treden naar een kamer van ruim 19m2 met toegang tot het balkon aan de achterzijde van het appartement.

Ook geeft de woonkamer door middel van een trapopgang toegang tot de overloop op de bovenverdieping waar de moderne badkamer is gesitueerd met dubbel wastafelmeublement, douche, ligbad en hangtoilet. Ook zijn hier twee slaapkamers gelegen van ca. 27 m2 en 29 m2 groot.

In beide slaapkamers zijn de authentieke balken aan het plafond in het zicht gelaten en hebben allebei uniek uitzicht: aan de achterzijde kijk je uit naar Bergkerk, de voorzijde geeft zicht op misschien wel het mooiste plein van Nederland: de Brink!

Huurprijs: €1750,-
Waarborgsom: 1 maal de maandhuur
Beschikbaar per: 1 juni 2018

IJssel Wonen vraag geen bemiddelingsvergoeding aan haar nieuwe huurders.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.