Logo IJsselwonen

Singel 13B

Verhuurd

Te huur:
Mooi gelegen appartement van 68,4 m2 aan de rand van het Rijsterborgherpark, op enkele minuten loopafstand van zowel het centrum als het centraal station van Deventer.

Dit prachtige pand aan de Singel is in 2017 geheel gerenoveerd en bestaat sindsdien uit vijf zelfstandige wooneenheden, bereikbaar via een centrale hal en trappenhuis.

Indeling:
Singel 13B is gelegen op de eerste verdieping en bevat een ruime hal voorzien van inbouwkasten. Vanaf de hal is toegang tot de ruime, lichte woonkamer met prachtige hoge ramen, die uitzicht bieden op het park. Aan de woonkamer grenst de master bedroom, wederom voorzien van inbouwkasten. Vanuit de hal is verder toegang tot een tweede slaap-/werkkamer en een zonnige woonkeuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens vanuit de hal te bereiken zijn de badkamer; voorzien van douche, ligbad en toilet én een inpandige berging met eigen CV installatie en aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel.

Overige informatie:
Beschikbaar per: n.o.t.k., begin mei (i.v.m. het leggen van een nieuwe vloer in het gehele appartement)
Kale huurprijs: € 1025,- per maand
Servicekosten: €18,-
Energielabel: A
Woonoppervlak: ca. 68,5m2
Waarborgsom: éénmaal de maandhuur
Type contract: onbepaalde tijd (minimale huurperiode van 1 jaar)

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen. 
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.