Logo IJsselwonen

Leegstandbeheer

Geen vastgoedeigenaar bezit of koopt een pand om hem leeg te laten staan. Toch ontkomt u er niet altijd aan. Een korte periode tussen het vertrek van de ene huurder en de komst van de andere is geen probleem. Anders wordt het als een pand een aantal jaren wacht op verkoop of herontwikkeling. 

 

Wanneer een pand langere tijd leegstaat, kunnen er risico’s ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan verval, vandalisme, kraak of brandstichting. Het gevolg is veel gedoe en waardevermindering van het pand. Hoe voorkomt u langdurige leegstand, zonder teveel kosten?

 

Uw pand in goede handen

 

Het beheer van leegstaand vastgoed vraagt om specifieke expertise, gedegen kennis van de lokale markt en een sterk gevoel voor wat een geschikte invulling is met welke type huurder.

 

IJssel Wonen beschikt over 27 jaar ervaring in leegstandbeheer. U kunt de zorg voor uw vastgoed met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij zetten uw object tijdelijk in als woon-, werk- of atelierruimte en zoeken daar de meest geschikte huurder voor.

 

Zeer flexibel, zonder (hoge) kosten voor de eigenaar, zonder huurbescherming, maar mét zorg voor het object en zijn omgeving.