Logo IJsselwonen

Zutphenseweg 51

Verhuurd

TE HUUR: kantoorruimte in Zonnestaete (Zutphenseweg 51 te Deventer)

Het kantoorgebouw “Zonnestaete” is in 1958 ontworpen door architect J.D. Postma uit Deventer. Door de bouwmethode, ontwerp en materialen is het pand bestempeld als Industrieel Erfgoed.
Het gebouw met veel monumentale aspecten is geheel gerenoveerd en voldoet  aan de eisen van een modern kantoorgebouw maar dan in een historisch jasje met een eigen identiteit.


Ligging
Zonnestaete ligt op nog geen 500 meter van de A1 aan één van de drukste invalswegen van Deventer.
Dankzij de bushalte direct tegenover Zonnestaete, is deze locatie ook per openbaar vervoer goed te bereiken en wordt zowel het NS Station als het stadscentrum binnen 10 minuten te bereiken.

Faciliteiten
Zonnestaete is voorzien van een zeer representatieve gemeenschappelijke entree met vide, receptiebalie, fraaie en ruim opgezette wachtruimte, meerdere personenliften en een goederenlift. Tijdens de renovatie zijn moderne toiletgroepen gerealiseerd en zijn de kantoren niet alleen voorzien van dubbel glas, maar tevens van een nieuwe topkoeling in combinatie met centrale verwarming. Ter aanvulling van het comfort voor de huurders kunnen tevens ramen geopend worden.

Zonnestaete beschikt over een toegangscontrole-systeem, een brandmeldinstallatie. Het gebouw heeft een modern bedrijfsrestaurant. Vanzelfsprekend dat het gebouw beschikt over een fietsenstalling en over een ruim eigen parkeervoorziening.

Parkeerplaatsen
Er is een eigen afgesloten parkeerterrein aanwezig. De genoemde huurprijs is inclusief 1 parkeerplaats. Het is mogelijk om één of meer parkeerplaatsen te huren.

Huurprijs: € 375,- per maand excl. BTW (All-in!!!!!)

Voor de huurprijs krijgt u:
– Een prachtige kantoorruimte van 30m2 die geheel voorzien is van vloerbedekking, plafond met verlichting, wanden en een hoge houten deur. Het is mogelijk om een grotere ruimte te huren, deze is dan in veelvoud van 30m2, dat betekent 60 m2, 90 m2 etc.
– gebruik maken van Wifi
– 1 eigen parkeerplaats
– Inclusief servicekosten en gas, water, elektra verbruik
– Gebruik van het moderne bedrijfsrestaurant
– De ruimte is voorzien van topkoeling, CV-verwarming en te openen ramen
– Gemeenschappelijk gebruik van een keuken met vaatwassers en koelkasten

Huurperiode: de minimale huurperiode bedraagt 1 jaar
Waarborg: bankgarantie of waarborgsom ter  hoogte van 3 maanden huur
BTW: de huur wordt vermeerderd met BTW of met een BTW compensatie van 5% indien huurder niet BTW plichtig is
Huurbetaling: per kwartaal of per maand vooruit.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.