Logo IJsselwonen

Polstraat 32

Verhuurd

Te huur: uniek en gerenoveerd appartement in de binnenstad

Deze woning bevindt zich op loopafstand van de Brink, het station en de IJssel. Deze woning van circa 100m2 biedt dit alles binnen handbereik dankzij haar centrale ligging. De woning geniet veel lichtinval door de vele ramen en is voorzien van een PVC vloer. De authentieke houten balken en schouw komen tot hun recht en zijn een van de prachtige details van deze woning.

Indeling

Je deelt de opgang met de naastgelegen woning. Eerst kom je terecht in een lichte tussenkamer die als bijvoorbeeld werkkamer of zitkamer kan worden ingericht. Op de eerste verdieping bevinden zich de open keuken en woonkamer van het appartement. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer. Onder de mooie schouw kan een kachel geplaatst worden, want de schacht is functioneel. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig. Ook de badkamer en tweede toilet bevinden zich op deze verdieping. Door de videofooninstallatie is te zien wie er beneden aan belt.

Huurgegevens

Type contract: onbepaalde tijd met proefperiode van 6 maanden (klopt dit nog??)
Beschikbaar per: 1 juli 2022
Borg: eenmaal de maandhuur
Huurprijs: € 1250,-
Huurder dient zelf een contract voor G/W/E af te sluiten

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.