Logo IJsselwonen

Oudegoedstraat 54, Deventer

Verhuurd

Fijne jaren 30 woning in zeer gewilde buurt in Deventer.
In de wijk Voorstad in Deventer ligt deze karakteristieke woning met maar liefst drie slaapkamers en zolder. De woning ligt in een rustige buurt met het centrum op fietsafstand.

Indeling:
Je komt binnen in de hal. Via de hal heb je toegang tot de de woonkamer. De woonkamer ligt over de gehele lengte van de woning en biedt voldoende ruimte voor een apart woon- en eetgedeelte. In de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde een originele erker met glas-in-lood raam. Aan de achterzijde tref je openslaande deuren naar de ruime tuin.

Vanuit de hal heb je tevens toegang tot de in 2015 gerenoveerde keuken met moderne keramische kookplaat. Vanaf hier heb je eveneens toegang tot de tuin met schuur. Let op: de overkapping welke te zien is op de foto’s behoort niet tot het gehuurde. Deze kan echter wel worden overgenomen.

Het toilet en de trapopgang bevinden zich tevens in de hal. Op de eerste verdieping tref je vier ruimtes, namelijk de badkamer en de drie slaapkamers. Vanaf de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot een vaste trap naar de zolder. Hier heb je voldoende bergruimte.

Overige informatie:
– Beschikbaar per: 01 april 2024
– Kale huurprijs: € 1.100,-
– Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
– Type contract: onbepaalde tijd (min. 12 maanden)
– Badkamer en toilet worden volledig gerenoveerd

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.