Logo IJsselwonen

Nijverheidstraat 15, Gorssel (bepaalde tijd> max. 2 jaar)

Verhuurd

Te huur: prachtig 3-kamer appartement in het centrum van Gorssel, op het Nijverheidsplein boven bloemenzaak Flora-in, aan de lommerrijke Joppelaan schuin en tegenover museum More.

Het appartement, gelegen op de eerste etage, heeft een woonoppervlakte van circa 90 m2, 2 slaapkamers, 1 balkon, 1 dakterras, een eigen berging op de begane grond en een bergzolder over het gehele oppervlakte van het appartement. Het appartement is volledig gestoffeerd. Er zijn in november 2022 zes nieuwe dakramen geplaatst met verduisterende gordijnen, plissé gordijnen en sunscreens aan de buitenzijde van de ramen. In 1 van de slaapkamers bevindt zich een grote inbouwkast. In 2021 zijn de badkamer (met vloerverwarming) en toilet vernieuwd. In de badkamer bevindt zich aansluiting voor wasmachine en droger. De luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals koelkast met vriesladen, elektrische oven, gaskookplaat en een vaatwasser. Het appartement is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt en volop gratis parkeerplaatsen. De dichtstbijzijnde uitvalsweg A1 is op slechts 6 minuten rijden.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per: 1 april 2024
– Kale huurprijs: € 1.375,00

– Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
– Type contract: bepaalde tijd, max 2 jaar
– berging

– Goede bereikbaarheid: binnen 6 minuten op de A1 en met 10 minuten in de binnenstad van Deventer.

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.