Logo IJsselwonen

Kleine Overstraat 99

Verhuurd

Midden in het centrum van Deventer is in 2017 dit schitterende nieuwbouwappartement in een monumentaal pand gerealiseerd.

Indeling:

Via het gezamenlijke trappenhuis kom je het appartement binnen op de derde verdieping gelegen aan de achterzijde, waarbij je van het uitzicht geniet over de Kleine Overstraat. Het appartement is volledig voorzien van een laminaatvloer en prachtige houten balken.

Vanuit de hal heb je toegang naar de woonkamer en de ruime badkamer die tevens toegang biedt tot een afgesloten berging met wasmachine aansluiting. Via de ruime woonkamer met open keuken is er toegang tot de slaapkamer. Tevens is er vanuit de entree toegang tot de ruime zolderberging, te bereiken middels een vaste open trap, welke door de huidige bewoner ingericht is tot slaapkamer. De moderne keuken beschikt over een vaatwasser, afzuigkap, combi oven/magnetron en een koel-vriescombinatie.

Huurgegevens:

  • Beschikbaar per 1 februari 2023
  • Kale huur: €900,-
  • Service kosten: €20,-
  • Borg: éénmaal de maandhuur
  • Type contract: bepaalde tijd; één jaar (met kans op verlenging naar onbepaalde tijd)

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.