Logo IJsselwonen

Grote Overstraat 55B

Verhuurd

Appartement te huur midden in het historische centrum van Deventer.

De gezamenlijke trapopgang geeft toegang tot dit appartement van circa 55m2op de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de hal valt het oog direct op de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt iets lager dan de keuken, waardoor een speels effect ontstaat met veel ruimte door het hoge plafond. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, waaronder gasfornuis, afzuigkap en koelkast.

De hal geeft ook toegang tot de andere vertrekken, waaronder de badkamer met bad/douche combinatie en separaat toilet. Tevens is er een aparte wasruimte met plek voor wasmachine, droger en andere voorraad.

Aan het eind van de hal is de functionele slaapkamer gelegen met ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. De slaapkamer geeft rechtstreeks toegang tot het terras. Ook hier is een speels effect gecreëerd door een balkon met een kleine trap naar het lagergelegen terrasgedeelte. Hier waant u zich in historische sferen met uitzicht op de voormalige schuilkerk achter het Penninckshuis.

Bijzonderheden:
– Type contract: tijdelijk, maximaal 2 jaar
– Kale huurprijs: € 875,-
– VVE bijdrage: € 20,-
– Beschikbaar per: augustus 2019

IJssel Wonen vraagt geen bemiddelingskosten aan haar huurders.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.