Logo IJsselwonen

Diepenveenseweg 136 BM

Verhuurd

Omschrijving:
Te huur: volledig gerenoveerd appartement in het prachtige monumentale pand de voormalige “Vrouwenarbeidschool” aan de Diepenveenseweg in Deventer.

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, ligt op korte afstand van zowel het centrum als het NS-Station, in de wijk Voorstad. De appartementen zijn geheel gemoderniseerd, zelfstandig en beschikken over een eigen parkeerterrein (optioneel is een parkeerplek bij te huren). Via een gezamenlijk ingang met eigen intercom is het appartementencomplex, voorzien van zonnepanelen, te betreden. Bij binnenkomst zal je versteld staan van de prachtige, authentieke details die binnen het pand zijn behouden.

Indeling appartement:
Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche. In de hal bevindt zich eveneens een afgesloten (voorraad)kast met wasmachineaansluiting. Middels een 5treden-trap, kom je in de verhoogde woonlaag met open keuken en slaapkamer. De moderne keuken is voorzien van o.a. een luxe afzuigkap, combi oven/ magnetron en inbouwkoel- vriescombinatie.
Het appartement beschikt over energielabel A en een gunstig, vast energiecontract, welke op basis van voorschot inbegrepen is.

*De gepubliceerde foto’s zijn van de oplevering. Inmiddels is de woning bewoond met afgewerkte muren en vloer.

Huurgegevens:
– Beschikbaar per: 1 februari 2023
– Kale huurprijs: € 780,-
– Servicekosten: € 25,-
– Afschrijving roerende zaken: € 35,-
– Voorschot G/W/E: € 100,- (o.b.v. 1 persoon)
– Waarborgsom: éénmaal de maandhuur
– Optioneel: huren parkeerplaats: € 32,50
– Type contract: één jaar met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.