Logo IJsselwonen

Brink 13I

Verhuurd

Per direct beschikbaar: compleet gerenoveerd luxe appartement met airco

Midden in het centrum van Deventer, aan de welbekende Brink, bevindt zich dit luxe gerenoveerde 3 kamer appartement. Een combinatie van de nieuwste apparatuur, authentieke balken en een prachtig uitzicht op het historische centrum maken dit een gewilde plek. Daarnaast is het appartement ook nog voorzien van airco waardoor het bij warm weer koel blijft.

Het appartement is circa 60m2 groot, bevindt zich op de vierde verdieping en is bereikbaar met een lift. Ondanks dat het appartement zich midden op de brink bevindt is het geluid van de terrassen minimaal.

Indeling:
Bij binnenkomst in het complex kun je met de lift naar de vierde verdieping. Hier kom je aan bij jouw eigen voordeur.

De badkamer is volledig gerenoveerd en ingericht met nieuw meubilair met een strak design en onder andere een soft-close toiletbril.

De ruime slaapkamers bieden veel mogelijkheden. Deze zijn voorzien van authentieke houten balken welke het historische gevoel terugbrengen in dit moderne appartement. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het balkon.

De laatste ruimte is de woonkamer. In de woonkamer bevinden zich wederom authentieke houten balken en een nieuwe keuken met strak design en fraaie inbouwapparatuur. De woonkamer biedt uitzicht over de brink.

Het appartement heeft een eigen berging.

Nadere informatie
Beschikbaar per: direct
Kale huurprijs: €1195,-
Bijdrage VVE: €75,-
Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
Type contract: onbepaalde tijd (minimaal één jaar)

Huurder dient zelf water en elektra af te sluiten.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.