Logo IJsselwonen

Berkelkade 7E, Zutphen

Verhuurd

Te huur: Appartement op de begane grond met unieke eigen tuin, midden in het historische centrum van de hanzestad Zutphen.

De Berkelkade, een nette straat waaraan het appartement gelegen is, is het groenste stukje midden in de binnenstad aan het water van Zutphen. Je woont in de stad, maar wanneer je uit het raam kijkt waan je je in de natuur. Het appartement (ca. 55m²) bevindt zich op de begane van een goed onderhouden complex met 5 buren. Het betreft een 3-kamerappartement met ruime tuin en aparte berging. Het appartement heeft veel lichtinval en beschikt over twee slaapkamers. De binnenstad, de IJssel en het station zijn allen op loopafstand. Een fijn appartement in een fijne buurt waar men zich terug kan trekken.

Indeling

Bij binnenkomst in het appartement in de hal heb je toegang tot de keuken, toilet, één van de twee slaapkamers en woonkamer. Via de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Deze kan worden afgesloten middels En Suite schuifdeuren, wat dit appartement weer extra charme geeft. Vanuit deze slaapkamer heb je toegang tot de badkamer. Beide slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van inbouwkasten.  De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser en combi-magnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin. In de ochtend heb je zon aan de voorkant van het appartement, middag/avond in de achtertuin. Via de achtertuin bereik je de separate (fietsen)berging, welke is voorzien van stroom.

Bijzonderheden:

Beschikbaar per: 1 december 2022
Kale huurprijs: € 950,00
Servicekosten: € 43,00 (bijdrage VvE)
Waarborgsom: tweemaal de maandhuur
Type contract2 jaar met een min. periode van 1 jaar, daarna onbepaalde tijd mogelijk

Huurders dienen zelf contracten af te sluiten voor G/W/E, relatief lage kosten i.v.m. isolerende werking buurtappartementen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.