Logo IJsselwonen

Achter de Muren Vispoort 24 (bepaalde tijd> 1 jaar)

Te huur

Op de hoek Achter de Muren Vispoort en de IJsselstraat staat een prachtig klassiek herenhuis met daarin een tweetal appartamenten, beide type maisonnette. In 2021 is het pand verbouw, gemoderniseerd, geïsoleerd, aan de buitenzijde geschilderd en voorzien van nieuwe kozijnen met daarin dubbel glas.


Achter de Muren Vispoort is de op de begane grond en de 1e verdieping gelegen. Vanuit het appartement heeft men een prachtig uitzicht op het water van de rivier de IJssel.


Aan de binnenzijde is het appartement smaakvol gemoderniseerd en voorzien van luxe sanitair en tegelwerk in de badkamer en toilet. In de woonkamer is in het zitgedeelte een open haard. De nette keuken is voorzien van een moderne vierpits elektrische kookplaat, vaatwasser, ruime koelkast, aparte vrieskast en combi-oven.
Vanuit de slaapkamer kom je uit in de ruime luxe badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en dubbel wastafelmeubel met spiegel.


Beschikbaar: per direct
Huurprijs: € 1.350,00 per maand
Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
Type contract: bepaalde tijd > 1 jaar.


Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

Locatie

IJssel Wonen

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.