Engestraat 9A, Deventer

Engestraat 9A, Deventer

  • 73 M2
  • 1 Badkamer(s)
  • 2 Slaapkamer(s)

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD

Te huur: appartement in de binnenstad met twee slaapkamers en dakterras

Binnenkort komt dit 3-kamer appartement (ca. 73 m2) beschikbaar midden in het centrum van Deventer. De IJssel is op loopafstand en wanneer je de voordeur uit gaat sta je in de winkelstraat.
Tevens gunstige ligging ten opzichte van het station. Het appartement is geheel gemoderniseerd en voorzien van nieuwe keuken en badkamer met fraai sanitair en nieuwe apparatuur.

Indeling:
Binnenkomst in hal met trap naar de eerste verdieping, welke toegang geeft tot het appartement. Op de eerste verdieping bevindt zich het toilet, twee volledige slaapkamers, een moderne badkamer met verlichtte spiegel en dubbele wasbak. U heeft hier tevens toegang tot het (semi-)gedeelde dakterras.

Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer met authentieke balken en veel lichtinval en voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. De keuken is voorzien van onder andere luxe wasemkap, combi oven/magnetron, inbouw koelkast, vaatwasmachine en inductie kookplaat.

Aanvullende informatie:
– Beschikbaar per: 01 maart 2022
– Kale huurprijs: € 1095,00 per maand
– Servicekosten: € 11,00
– Huurder dient zelf contracten af te sluiten voor levering van gas, water en elektriciteit
– Waarborgsom: éénmaal de maandhuur
– Type contract: onbepaalde tijd (min. 12 maanden)

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

IJssel Wonen © 2021