E. Tesschenmacherstraat 41, Deventer

E. Tesschenmacherstraat 41, Deventer

  • 110 M2
  • 1 Badkamer(s)
  • 4 Slaapkamer(s)

Te huur: karakteristieke twee-onder-een-kap woning in het Rollecatekwartier

Aan de rand van het centrum is deze twee-onder-een-kap woning gelegen. Deze woning is voorzien van glas in lood ramen in de authentieke erkers.

Bij binnenkomst treed je binnen in de hal met mooie tegelvloer, hoge plafonds en originele deuren. Hier bevindt zich de trap naar boven, het toilet en  toegang tot de ruime kelder. Tevens heb je vanuit hier toegang tot de woonkamer.

Wanneer je de woonkamer betreedt vallen de grote raampartijen direct op. Dankzij deze ramen heb je veel licht(inval) in de woning. De woonkamer is voorzien van een werkzame openhaard en openslaande deuren naar de grote tuin. Aan de achterzijde van de woning is de moderne keuken gelegen, deze is voorzien van een vaatwasser aansluiting. Ook vanuit hier heb je toegang tot- en uitzicht op de tuin. In de tuin zijn veel mogelijkheden voor zithoekjes. Daarnaast is er een schuur aanwezig met voldoende ruimte voor (tuin)gereedschap en fietsen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Twee aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. Deze kamer is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is tevens op de eerste verdieping gelegen. Deze heeft een tweede toilet en douche met glazen douchedeur.

Op de tweede verdieping, de zolder, is een vierde kamer gerealiseerd, welke eventueel als kantoor of slaapkamer kan worden ingericht.

Aanvullende informatie:
– Beschikbaar per: 1 juli 2022
– Kale huurprijs: € 1.395,00
– Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
– Type contract: onbepaalde tijd, minimaal twaalf (12) maanden

Bijzonderheden:
– 4 slaapkamers
– Efficiënt ingedeeld huis met veel lichtinval
– Karakteristieke jaren 30 woning
– Parkeergelegenheid voor de deur
– Tuin aan het zuiden/oosten

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek

IJssel Wonen © 2021