Carry Pothuisstraat 3, Deventer

Carry Pothuisstraat 3, Deventer

  • 100 M2
  • 1 Badkamer(s)
  • 2 Slaapkamer(s)

VERHUURD ONDER VOORBEHOUD

 

eengezinswoning in Colmschate-Zuid

In het rustige Colmschate-Zuid ligt deze eengezinswoning met onder andere twee slaapkamers en een gezellige tuin. De woning ligt nabij faciliteiten zoals Winkelcentrum Colmschate, diverse sportclubs en de snelweg.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal. Via de hal heb je toegang tot de de woonkamer met open keuken. Dankzij de grote openslaande deuren, welke naar de tuin leiden, heb je veel natuurlijke lichtinval en een fraai uitzicht op de tuin. Tevens tref je in de woonkamer de gezellige semi-open keuken welke uitzicht biedt over de straatkant.

Het toilet en de trapopgang bevinden zich tevens in de hal. Op de eerste verdieping tref je drie ruimtes, namelijk de badkamer en de twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft grote ramen. Deze lopen door tot aan de zolder, die met een vaste trap vanuit de slaapkamer te bereiken is. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen wastafel.

Overige informatie:
– Beschikbaar per: 1 december 2021
– Kale huurprijs: € 1.050,00
– Waarborgsom: eenmaal de maandhuur
– Type contract: bepaalde tijd (één jaar)
– Huurder dient zelf G/W/E af te sluiten

Optioneel: de woning wordt optioneel gemeubileerd verhuurd. Mocht een huurder hiervoor kiezen worden er extra kosten à €100,- per maand in rekening gebracht.

Sta je bij ons ingeschreven? Reageer dan via de e-mail die je hebt ontvangen.
Sta je nog niet ingeschreven? Stuur dan een mailtje naar info@ijsselwonen.nl voor een inschrijfformulier en een persoonlijk intakegesprek!

IJssel Wonen © 2021